Johansgården (A)

Klicka på bilden för att se fler bilder

 

Johansgården är det största huset på Tivedstorp och rymmer sju bäddar fördelat på tre rum. Kök, WC, dusch och matsal ger en komplett tillvaro mitt i Tivedstorps omgivningar. 

 

Johannastugan (E)

 

 

Johannastugan innehåller en bekväm dubbelsäng, har rinnande vatten samt kylskåp och en otroligt mysig atmosfär. Torvtak och gott om utrymme för lek och grillning gör stugan till ett trivsamt boende för den lilla familjen.

Bagaren & Prästgårdslängan (B & C)

prastgardslangan

I Prästgårdslängan ryms 24 sängplatser fördelat på åtta boenden. Här finns också vår bastu samt en mysig innergård för grillning och umgänge. Härifrån är det ett stenkast till Johansgårdens kök för självhushåll. Flera rum har egen dusch och WC.

Hindrikstorp (G)


 

 

Hindrikstorpet är en av våra äldsta stugor med torvtak och erbjuder ett mysigt enklare boende. Här känner du historiens vingslag och upplever en känsla av tider från förr.

 

Stallet (F)

 

 

Stallet har 16 sköna sängar och erbjuder komplett självhushållskök samt en mycket trivsam matsal med öppen spis. Längan innehåller också vår loge och festlokal. Rummen har gemensamma duschar och WC.

Hela Stallet går att abonnera för mindre sällskap, kontakta oss för mer information.

Tibacken (J)

tibacken

Tibacken är en liten pärla som ligger lite avsides från de andra husen, med magnifik utsikt över byn och hagar inpå knuten. En stor bekväm dubbelsäng och en extra säng, samt eget litet kök, dusch och mulltoalett. Det är bäddat när du kommer och vi städar när du åker.