Johansgården (A)

 

Johansgården är det största huset på Tivedstorp och rymmer sju bäddar fördelat på tre rum. Kök, WC, dusch och matsal ger en komplett tillvaro mitt i Tivedstorps omgivningar. Plats för extra sängar finns.

 

Bagaren & Prästgården (B & C)

 

I Prästgården (C) ryms 24 sängplatser fördelat på åtta boenden med en mysig innergård för grillning och umgänge. Flera rum har egen dusch och WC.

Bagaren (B) har två rum med 3 respektive 4 sängplatser, samt duschar och toalett på nedervåningen. Här finns också vår bokningsbara bastu och badtunna samt ett gemensamt kök för självhushållning.

 

Stallet (F)

Stallet har 16 sköna sängar och erbjuder komplett självhushållskök samt en mycket trivsam matsal med öppen spis. Längan innehåller också vår loge och festlokal. Rummen har gemensamma duschar och WC. Utomhus finns sittplatser, flera grillar och en vedeldad pizzaugn

 

Johannastugan (E)

 

Johannastugan innehåller en bekväm dubbelsäng, har rinnande vatten samt kylskåp och en otroligt mysig atmosfär. Torvtak och gott om utrymme för lek och grillning gör stugan till ett trivsamt boende för den lilla familjen.

 

Hindrikstorp (G)


 

Hindrikstorp är en av våra äldsta stugor med torvtak och erbjuder ett mysigt enklare boende, med närhet till kök, WC och dusch i byggnad F (Stallet). Här känner du historiens vingslag och upplever en känsla av tider från förr.

Tibacken