Vill du jobba på Tivedstorp i sommar?

Vi söker flertalet personal till Kafé och Kök för säsongen 2024 från mitten av juni till mitten av augusti (med möjlighet till jobb på helger både innan och efter). Arbetsuppgifterna fördelas på vårt arbetslag och kan bland annat vara att servera och förbereda mat, bakverk och dryck i kafé och/eller restaurang, ta betalt i kassan, duka fram frukostbuffé och göra andra uppgifter som krävs i ett kök såsom att diska och hålla rent. Ibland kommer man att hjälpa till att checka in vandrarhemsgäster eller att ställa i ordning för musikarrangemang, fester eller bröllop.

För samma period (samt helger innan och efter) söker vi en duktig lokalvårdare som på hel- eller deltid städar och ser över våra vandrarhemsrum, allmänna utrymmen och vår Kaffestuga.

Vi har kollektivavtal och är med i Visita.

-Du är positiv och driftig och är schysst mot kollegor och gäster. Erfarenhet som kafébiträde, kock, kallskänka, erfarenhet av lokalvård osv är mycket uppskattat, men andra arbetslivserfarenheter är också av intresse. Våra egna bakgrunder är som kulturarbetare.

-Du tycker att det är spännande att Tivedstorp är en by mitt ute i skogen och förstår att det är långt till civilisationen. Du bör ha körkort och får gärna ha egen bil för att ha det bekvämt här, då det tyvärr inte går kollektivtrafik till byn.

-För att arbeta hos oss behöver du vara över 18 år. Vår personalstyrka brukar spänna över  spannet ca 20 och 50 år i ålder och vi är öppna för alla tänkbara möjligheter.

Vi vill gärna anställa lokalt, er som bor i trakten (Tived, Laxå, Askersund, Karlsborg mm) men har också några platser i våra personalboenden för er som kommer utifrån men vill leva och andas byn Tivedstorp.

Titta gärna på vad vi gjorde under 2023 på våra sociala medier Tivedstorp på Instagram och Tivedstorp på Facebook.

Om du tycker att det här verkar intressant och vill veta mer: skicka ett enkelt mejl där du berättar vem du är och om relevanta, tidigare erfarenheter till jobba@tivedstorp.se . Vi kommer att se över ansökningar löpande och anställa allt eftersom.

Vi ser fram emot din ansökan!
Anders & Anna med personal