Boka här

Tivedstorps rum och stugor erbjuder trivsamma boenden i gammaldags och lantlig miljö. Se vår olika byggnader här. Bilder på rummen kan ses i bokningssystemet. Vi har också tältplatser och ställplatser för husbil.

Hindrikstorp

Som boende på vandrarhemmet har ni tillgång till kök för självhushåll. Ni kan boka rum med eget pentry eller använda något av våra gemensamma kök. I Kaffestugan hittar ni receptionen och vår restaurang. Här finns även trådlöst internet som våra gäster gärna får använda. Kaféet är tyvärr stängt under 2022 och vi serverar inga luncher. Perioder utanför högsäsong (högsäsongen är juli-mitten av augusti) ber vi er att kontakta oss och säkerställa att serveringen är öppen, om ni planerar att äta mat i vår restaurang.

Tivedstorp har generöst med gemensamma lokaler som blir naturliga mötes- och umgängesplatser. Utomhus finns stora gröna ytor som inbjuder till grillning, lek och spel. I hagarna kring bostäderna går får på grönbete.

Lakan och handdukar kan ni antingen ta med er själva eller hyra av oss (se priser). Ni väljer om ni själva vill städa efter er vistelse eller om ni vill betala för att vi sköter slutstädningen (se priser).

För er som kommer med häst finns sadelkammare att hänga av utrustning i och hagar att lämna hästarna i under natten. Vill ni boka boende och mat när ni kommer med häst ska detta göras via Ridleder Tiveden.

Hundar är tillåtna i boendelokalerna. Ägaren ansvarar för allt hunden gör och ska ha god uppsikt över sin hund i alla lägen, för andra gästers skull. Hunden ska vara kopplad utomhus och inte lämnas bunden och obevakad. Hundar är inte tillåtna i gemensamma inomhusutrymmen.

För bokning, paketerbjudanden och övriga frågor, hör av er till oss på tel: +46 584 47 20 90 , E-post boka@tivedstorp.se . Eller boka direkt i vårt bokningssystem.

Johannastugan