Vandrarhemmet 

Boka här!

På Tivedstorp andas du Tivedens trolska atmosfär med de vilda skogarna och den kuperade terrängen inpå knuten. Platsen och byggnaderna har en spännande historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet då finnättlingen Lille-Hindrik kom vandrandes genom Tivedens mörka skogar för att bedriva svedjebruk. Vandrarhemmets rum och stugor erbjuder ett trivsamt boende i gammaldags och lantlig miljö.

 Se hur rummen ser ut här.

Som boende på vandrarhemmet har du tillgång till kök för självhushåll. Om ni vill ta det lugnt och koppla av serverar vi frukost och middag i Kaffestugan, där det även finns tillgång till trådlöst internet för våra gäster.

 

Anläggningen har generöst med gemensamma lokaler som blir naturliga mötes- och umgängesplatser. De gemensamma köken är välutrustade och praktiskt inredda så att många kan laga mat samtidigt. Utomhus finns stora gröna ytor som inbjuder till grillning, lek och spel och i hagarna kring bostäderna går fåren på grönbete.

 

Tivedstorp erbjuder något för alla och inte minst önskar vi att barnen ska trivas hos oss. Utanför Kaffestugan finns en sandlåda med grästak över och många barn tycker också att det är roligt med djuren på Tivedstorp. Extra spännande är det att få vara med och mata djuren, vilket de gärna får vara med och göra vid vår dagliga utfordring.

Lakan och handdukar kan ni antingen ta med er själva eller hyra av oss (pris 95 SEK/set). Ni väljer också om ni vill städa efter er vistelse eller om ni vill betala för att vi sköter slutstädningen (pris 200 SEK/rum). För våra hästburna gäster finns sadelkammare att hänga av utrustning i och hagar att lämna hästarna i under natten. Vill ni boka boende och mat när ni kommer med häst ska detta göras via Ridleder Tiveden.

Hundar är tillåtna i alla boendelokaler förutom i A-huset (Johansgården)

 

För bokning, paketerbjudanden och övriga frågor, hör av er till oss på tel: +46 584 47 20 90 eller e-post boka@tivedstorp.se 

Du kan också boka här.