Stora paket:

Tivedstorp är det perfekta stället för bröllopet, släktträffen, 50-årsfesten eller allt annat som är värt att fira. Här finns vackra och stora grönområden, dansbana, festloge, bastu, badtunna, grillplatser och mycket annat. Vår kaffestuga har plats för upp mot 64 sittande personer och vi har fullständiga rättigheter. Vi kan också duka långbord i Festlokalen i Stallet, för ännu fler gäster. Vi ordnar festmåltiden och boendet och tillhandahåller ljud- och bildutrustning. För er som vill gifta er kyrkligt har vi ett vackert kapell där vigseln kan hållas. När man abonnerar hela Tivedstorp kan man låta festen pågå till långt in på småtimmarna om man önskar det. Pris från 70000:- för 2 nätter (inklusive avresestäd).

Anordna gärna er konferens hos oss, i naturnära miljö. Vi har rymliga lokaler av olika slag som kan anpassas efter era behov. Arbete och umgänge kan kombineras med vandringar i Nationalparken eller i skogarna runt Tivedstorp. Vi kan också boka in kulturevenemang eller workshops för att bredda upplevelsen och tillsammans skräddarsy en oförglömlig tillställning efter just era behov. Pris från 31450:- för hela anläggningen under 1 natt, exklusive avresestäd.

Mindre paket:

Det är underbart att abonnera hela Tivedstorp för att få ha sitt evenemang privat, kunna spela musik halva natten och nyttja allt byn har att erbjuda. Men vi får också förfrågningar om att hyra en del av Tivedstorp för sällskap som vill anordna en mindre släktträff, födelsedagskalas eller annat firande men där hela anläggningen vore för stor. Vi har därför pusslat samman olika paket, där ni kan boka på ett sätt som ger exklusiv tillgång till olika områden på Tivedstorp.

I Stallet-paketet ingår 21 bäddar i stugor och rum. Ni bokar också Tältplatsen med plats för ytterligare tältande gäster, Volleybollplanen samt Festlokalen i Logen och får därmed eget nyttjande av Stallets kök och trevliga matsal med öppen spis. Uteplats med grill, vedeldad pizzaugn, utemöbler, kvällssol och vacker utsikt ingår också. Toppen för ett lagom stort kalas eller mindre bröllopsfirande som vill ha gott om plats inomhus för firandet. Pris från 12350:- per natt (utan avresestäd).

I Prästgården-paketet bor ni bekvämt i 34 bäddar i Bagaren (B) och Prästgården (C) och får exklusiv tillgång till bastu. Hela gården med möbler och grillplatser ramas in av era bokade rum och ni kan därför nyttja den helt för er själva. Mat kan tillredas på grillarna, eller lagas i det lite enklare B-köket som ligger i Bagaren. Paketet passar därför bra för er som själva vill ordna med enklare mat till ert sällskap, eller som vill låta Tivedstorps restaurang anordna festmåltiden i Kaffestugan. Pris från 12500:- per natt (utan avresestäd).

I båda paketen går det att lägga till frukost och andra måltider, städning och lakan samt möjlighet att hyra ljudsystem och projektor. Kontakta oss gärna på boka@tivedstorp.se för mer information, lediga datum och prisförslag.

brollopsbilder_tivedstorp0054  2 Bilder ovan, foto: Lena Larsson