Kaffestugan

Kaffestugan rymmer vår reception och servering.  Sedan 2021 med en tillbyggd Grillstuga. Öppettiderna varierar efter låg- och högsäsong. Utefter möjlighet, säsong och efterfrågan serverar vi frukost, luncher och/eller middagar. Vid speciella tillfällen arrangeras också evenemang med musik och t ex grillkvällar. Närmare information om öppettider och program presenteras allteftersom här på hemsidan och i våra sociala medier. Vi hoppas kunna erbjuda en så bred service som möjligt, men hänvisar också till att det alltid går att ta med och tillreda egen mat i våra gemensamma kök på Tivedstorp.

Vad vi serverar

Vi lagar rustik och smakrik mat med hållbarhet och kreativitet som ledord. Vi serverar mestadels vegetariskt och fisk, ibland grillat i vår grillstuga. 2024 har vi utlyst till Smörgåstårtans år! Ni kommer att få smaka moderna varianter på den gamla klassikern, med influenser från jordens alla hörn. Kaféet erbjuder kaffe, glass och goda bakverk och vi har fullständiga rättigheter så man kan ta ett gott glas i solen på vår uteservering.

Under vår högsäsong 28 juni–11 augusti är vårt kafé öppet dagligen 11:00-20:00. Vårt kök har middagsservering från 17:00.

 

Frukostbuffé

Frukostbuffé serveras i Kaffestugan klockan 08:00-10:00 under helger på lågsäsong och dagligen under högsäsongen (28/6-11/8). Priset är 130:-  per vuxen och 85:- per barn 3-10 år. Barn under 3 år äter gratis tillsammans med vuxen. Frukost finns som tillval vid bokning av boende online.

Vi förbehåller oss rätten att ändra öppettider med kort varsel då vi är en liten personalstyrka utan vikarier.

Varmt Välkomna!