Kaffestugan

Kaffestugan rymmer vår reception och servering.  Sedan 2021 med en tillbyggd Grillstuga. Öppettiderna varierar efter låg- och högsäsong. Utefter möjlighet, säsong och efterfrågan serverar vi frukost, luncher och/eller middagar. Vid speciella tillfällen arrangeras också evenemang med musik och t ex grillkvällar. Närmare information om öppettider och program presenteras allteftersom här på hemsidan och i våra sociala medier. Vi hoppas kunna erbjuda en så bred service som möjligt, men hänvisar också till att det alltid går att ta med och tillreda egen mat i våra gemensamma kök på Tivedstorp.

Serveringens öppettider 1:a juli-12:e augusti 2023

Den här sommaren har vi kafé med mat via tallriksservering. Vi lagar rustik och smakrik mat med hållbarhet och kreativitet som ledord. Vi serverar mestadels vegetariskt och fisk, ibland grillat i vår grillstuga. Kaféet erbjuder kaffe, glass, mackor och goda bakverk och har även fullständiga rättigheter så att man kan ta ett gott glas i solen på vår uteservering.

Öppet alla dagar utom tisdag: 12:00-19:00. Köket stänger matserveringen kl 18:00, så kom innan dess om ni vill ha mat, men sitt gärna kvar till 19:00.

Serveringens öppettider efter 13:e augusti 2023

Från 13:e augusti är Kafé och Kök stängt. Vi öppnar upp för större gruppbokningar och fester. Om ni är intresserade av att anordna ett evenemang av något slag hos oss, mejla oss på boka@tivedstorp.se

 

Frukostbuffé

Frukostbuffé serveras i Kaffestugan klockan 08:00-10:00 under helger 15:e april- 30:e juni 2023, dagligen under högsäsongen (1:a juli– 12:e augusti) och återigen på helger under perioden 13:e augusti – 1:a oktober. Priset är 120:-  per vuxen och 60:-  per barn 3-10 år. Barn under 3 år äter gratis tillsammans med vuxen. Frukost finns som tillval vid bokning av boende online.

Vi förbehåller oss rätten att ändra öppettider med kort varsel då vi är en liten personalstyrka utan vikarier.

Varmt Välkomna!